Ege Postası
Geri

Eski CHP’li vekile FETÖ soruşturması

Antalya Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Savcısı, CHP'nin eski Antalya Milletvekili Gürkut Acar hakkında FETÖ'ye destek vermekten soruşturma başlattı.
Eski CHP’li vekile FETÖ soruşturması
Haberler / Politika
22 Eylül 2017 Cuma 07:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Acar, yerel bir gazetede 19 Mayıs'ta yayımlanan köşe yazısında 15 Temmuz'un kontrollü darbe olduğu imalarında bulunmuş ve TBMM ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin bahçelerine düşen bombalarla ilgili "Pilotlar bu kadar acemi mi" diye sormuştu. Acar'ın bu köşe yazısı tepki çekerken, birçok vatandaşın konuyla ilgili şikayetlerini yargıya taşıdığı anlaşıldı. Darbe girişimine 'tiyatro' diyen CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın hakkındaki soruşturma da sürüyor.

Gürkut Acar kimdir'

Gürkut Acar, 4 Eylül 1948'de Van Erciş'te doğdu. Babasının adı Mustafa Kıyasettin, annesinin adı Sabahat'tir. Avukat; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi.

Serbest avukat olarak çalıştı. Antalya Belediye Meclis Üyeliği ve Başkan Vekilliği görevlerinde bulundu. Antalya Baro Başkanı, Türkiye Barolar Birliği Delegesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi olarak görev yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası