Ege Postası
Geri

Eski evlerde art arda şüpheli yangın

DENİZLİ'de birbirine paralel sokaklarda bulunan ve her ikisi de iki katlı olan metruk evlerde, henüz belirlenemeyen bir nedenle üç saat arayla yangın çıktı. Şüpheli bulunan yangınların çıkış nedeni araştırılıyor.
Eski evlerde art arda şüpheli yangın
Haberler / 3. Sayfa
20 Ekim 2015 Salı 12:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İlk yangın, bu gece saat 03.00'de, 15 Mayıs Mahallesi 761 Sokak'taki kullanılmayan eski iki katlı evde başladı. Alevler kısa sürede yayılarak bütün evi sardı. Vatandaşların ihbarı üzerine itfaiye ekipleri, sokağa gelerek çalışma başlattı. Alevlerin başka binalara sıçramaması için büyük çaba sarf eden itfaiye ekipleri yangını, kontrol altına alarak söndürdü. Üç saat sonra 06.00'da bu kez, aynı mahallede bulunan 762/1 Sokak'ta, yine kullanılmayan eski iki katlı bir evde yangın çıktı.


İhbar üzerine sokağa gelen itfaiyenin çalışması sonucu bu yangın da söndürüldü. Yangında evin bulunduğu sokakta park halinde bulunan iki otomobilde ise maddi hasar oluştu. Yangınların binalarda kalan evsizlerce mi yoksa kasıtlı olarak mı çıkarıldığının araştırıldığı kaydedildi. Şüpheli bulunan yangınlarla ilgili polis, soruşturma başlattı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası