Ege Postası
Geri

Eski iş ortağını pompalı tüfekle öldürdü

İzmir’in Buca ilçesinde gümüşçü Hasan Çınar (47), bir dönem birlikte iş yaptığı husumetlisi Burak T. (30) tarafından pompalı tüfekle vuruldu. Ağır yaralanan Çınar, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Eski iş ortağını pompalı tüfekle öldürdü
Haberler / 3. Sayfa
8 Temmuz 2024 Pazartesi 21:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay, saat 15.00 sıralarında Şirinyer Menderes Caddesi numara 236 da bulunan gümüşçü dükkanında meydana geldi. İddiaya göre Burak T. elinde pompalı tüfekle daha önceden birlikte iş yaptıkları ve arkadaşı olduğu öğrenilen Hasan Çınar’ın dükkanına gelip ateş etti. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri elinde pompalı tüfek ile bekleyen Burak T.‘yi gözaltına aldı. Ağır yaralı Hasan Çınar sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Çınar, burada doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Kasten yaralama, tehdit, hakaret gibi birçok suçtan kaydı bulunan Burak T., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne teslim edildi. Burak T.’nin atölyesinin olduğu daha önce Hasan Çınar’la birlikte iş yaptıkları da öğrenildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası