Ege Postası
Geri

Eski sevgilisini vurup canına kıydı

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, yaklaşık 1.5 yıl gönül ilişkisi yaşadıktan sonra kendisinden ayrılan 39 yaşındaki Özlem D.'yi evine girmek isterken başından vuran 51 yaşındaki H.G., Özlem D.'nin öldüğünü düşünerek evinde intihar etti. Eski sevgilisini vurdu, öldü sanıp...
Eski sevgilisini vurup canına kıydı
Haberler / 3. Sayfa
22 Ocak 2016 Cuma 16:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde iki hafta önce önce başından vurularak ağır yaralanan bir kadına yapılan saldırının ayrıntıları şoke etti. Bir süre ilişki yaşadığı kadını evine girdiği sırada arkadan yaklaşarak başından vuran kişinin olaydan sonra saklandığı evde eski sevgilinin yaşam mücadelesi verdiğini bilmeden hayatına son verdiği ortaya çıktı.



Karabağlar ilçesinde yaklaşık iki hafta önce meydana gelen olayda, Özlem D., evine girmek istediği sırada arkasından gelen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Başından vurulup ağır yaralanan Özlem D., ambulansla hastaneye kaldırıldı.



Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Özlem D.'nin oturduğu binanın yakınındaki bir işyerine ait güvenlik kamerası kayıtlarında, kadının binaya girdiği sırada arkasından bir kişinin yaklaştığını fark etti. Özlem D.'nin yakın çevresini mercek altına alan polis, vuran kişinin bir süre ilişki yaşadığı H.G. olduğunu tespit etti. Eşinden boşanan ve yalnız yaşayan H.G.'nin evine giden polis, içeriye girdiğinde katil zanlısının cesediyle karşılaştı. Komşuları, polise, H.G.'nin bir süre önce eşinden boşandığı için bunalımda olduğunu, bu nedenle intihar etmiş olabileceğini söyledi.

Ancak H.G.'nin cesedinin yanındaki sehpa üzerinde bir intihar notu bulundu. Notta, "Özlem ile 1.5 yıllık sevgiliydik. Daha sonra ayrıldık. Maddi ve manevi olarak beni bitirdi. Ona, 'Ben bitersem sen de bitersin' dedim ama inanmadı. Kararımı verdim, ölüm" yazdığı anlaşıldı. Başından vurduğu Özlem D.'nin hayatını kaybettiğini düşünen H.G.'nin aynı tabancayla başına ateş ederek yaşamına son verdiği belirtildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası