Ege Postası
Geri

Eski sözleşmeli er canına kıydı

İzmir’in Bergama ilçesinde, Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde görev yaparken, geçen ekim ayında sözleşmesi feshedilen sözleşmeli er 22 yaşındaki Oğuzhan E., bir polis yakınının tabancası ile su deposunun yanında intihar ettiği öğrenildi.
Eski sözleşmeli er canına kıydı
Haberler / 3. Sayfa
8 Aralık 2017 Cuma 22:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kara Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde sözleşmeli er olarak görev yapan Oğuzhan E., geçen eylül ayında çıktığı izinden dönmeyince ekim ayında sözleşmesi fesh edildi. İzmir’in Bergama ilçesine bağlı Maltepe Mahallesi’nde oturan Oğuzhan E., dün öğle saatlerinde evden ayrılıp, bir daha dönmedi. Oğuzhan E., Bahçelievler Mahallesi’ndeki bir su deposunun yakınlarında, avcılar tarafından ölü bulundu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları kontrolde intihar ettiği anlaşıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Oğuzhan E.'nin polis olan bir yakınının tabancasıyla intihar ettiği ifade edildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası