Ege Postası
Geri

Eskişehir'de Gezi operasyonu şüphelileri adliyede

Eskişehir'de Gezi Parkı eylemleri sırasında, kamu malına zarar verdikleri, polise mukavemette bulundukları ve olayları provoke ettikleri ileri sürülen 9 kişi adliyeye sevk edildi. Bu kişiler arasında Eğitim Sen Eskişehir Şube Başkanı Ali...
Eskişehir'de Gezi operasyonu şüphelileri adliyede
Haberler / Güncel
27 Haziran 2013 Perşembe 10:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eskişehir'de Gezi Parkı eylemleri sırasında, kamu malına zarar verdikleri, polise mukavemette bulundukları ve olayları provoke ettikleri ileri sürülen 9 kişi adliyeye sevk edildi. Bu kişiler arasında Eğitim Sen Eskişehir Şube Başkanı Ali Paşa Şanlı da bulunuyor.

Eskişehir'de Gezi Parkı olaylarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, polis ekiplerince çeşitli noktalara eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda, aralarında ESP, Halkevleri, TGB, Öğrenci Kolektifleri üyeleri ile Eğitim Sen Eskişehir Şube Başkanı Ali Paşa Şanlı'nın da yer aldığı 9 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki ifade alma işlemleri tamamlanan şüpheliler, önce Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi, ardından adliyeye sevk edildi.

Söz konusu şüphelilerin Eskişehir'deki Gezi eylemleri sırasında kamu malına zarar verdikleri, polise mukavemette bulundukları ve olayları provoke ettikleri gerekçesiyle gözaltına alındıkları öğrenildi. Kentteki bir okulda öğretmen olan Eğitim Sen Şube Başkanı Şanlı'nın olaylar sırasında kaldırım taşlarını sökmesi ve polise atma anının kamera kayıtlarına yansıdığı kaydedildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası