Ege Postası
Geri

Esma-i Hüsna derslerine görkemli kapanış töreni

Mustafa İslamoğlu'nun 5 yıldır sürdürdüğü Esma-i Hüsna dersleri görkemli bir kapanış programıyla sona eriyor. 9 Haziran'da İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek bu özel programa, İstanbul başta olmak üzere yurt içinden...
Esma-i Hüsna derslerine görkemli kapanış töreni
Haberler / Güncel
5 Haziran 2013 Çarşamba 17:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mustafa İslamoğlu'nun 5 yıldır sürdürdüğü Esma-i Hüsna dersleri görkemli bir kapanış programıyla sona eriyor. 9 Haziran'da İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek bu özel programa, İstanbul başta olmak üzere yurt içinden ve yurt dışından davetlilerin katılması bekleniyor.

İslam mütefekkirlerinden Mustafa İslamoğlu'nun 2008 yılında Akabe Vakfı'nda başlattığı Esma-i Hüsna dersleri sona eriyor. Yaklaşık 5 yıldır süren ve bugüne kadar 83 oturumda detaylıca anlatılan 99 güzel isim, İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde 9 Haziran Pazar günü saat 14:30'da yapılacak 'Hıtamuhu Misk' programıyla son buluyor.

Akabe Vakfı'nın düzenlediği 'Hıtamuhu Misk' programında Mustafa İslamoğlu, "özel bir ders" işleyecek. Bünyamin Topçuoğlu'nun Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayacak programda 5 yıllık çalışmanın sinevizyonu ve Senai Demirci'nin yapacağı Esma duası yer alacak.

Büyük bir ilginin beklendiği programa, sivil toplum, akademi, sanat ve siyaset camiasından önemli simalar katılacak. Halka açık olarak gerçekleştirilecek program Hilal Televizyonu'ndan da canlı olarak yayınlanacak.

İslamî düşünce konusunda çok sayıda yayınlanmış eseri bulunan Mustafa İslamoğlu, 5 yıldır Akabe Vakfı'nda "açık ve sivil bir üniversite" olarak Esma-i Hüsna dersleri yapıyordu. Kur'an'dan yola çıkarak Allah'ın 99 ismini işleyen İslamoğlu, her bir esmanın, lugavî, nazarî ve Kur'anî çerçevesi yanında hayata yansıyan boyutlarıyla da günümüzün diliyle anlatıyordu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası