Ege Postası
Geri

Esnaf kongresinde Hünü'ye güven

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Salahaddin Hünü, birliğin 45. olağan genel kurulunda güven tazeledi.
Esnaf kongresinde Hünü'ye güven
Haberler / Ekonomi
20 Şubat 2016 Cumartesi 13:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği'nin Olağan Genel Kurulu'nda Başkan Selahattin Hünü yeniden seçildi. 

Birlik Toplantı Salonun da yapılan genel kurula Birliğe bağlı 50 Kredi ve Kefalet Kooperatifinden 150 delege katıldı. Genel kurulda konuşan TESKOMB Genel Başkan Vekili ve İzmir Birliği Başkanı Salahaddin Hünü, en uygun faizle esnafa kredi verdiklerini söyledi. Geleneksel, kültürel, sanatsal değeri olan kaybolmaya yüz tutan meslek kollarında faaliyet gösteren ve "Esnaf Vergi Muafiyeti Belgesi" sahibi esnaf ve sanatkarlara kullanılacakları kredilerden faiz alınmayacağını hatırlatan Hünü, "esnaf ve sanatkarlarımız '0' faizle kredi kullanacaklar. Kredi ve Kefalet Kooperatiflerimize başvuran, Esnaf ve Sanatkarlarımız, 5 yıla kadar vadeli, faizsiz krediden yararlanma koşulları ile ilgili bilgi alabilirler" dedi.

Birlik Başkanı Salahaddin Hünü, hükümetin esnafın yanında olduğunu söyledi, "Beklentilerimizden daha fazlasını verdiler. Huzurlarınızda hükümetimize bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.


Tek liste ile gidilen seçimlerde, Birlik Başkanı Salahaddin Hünü oy birliği ile güven tazeledi. Dört yıl için seçilen, İzmir Birliği'nin Yönetim Kurulu, Salahaddin Hünü, Ahmet Koreli, Zeki Özgüler, Hasan Kırmacı, Vahdettin Akdeniz, A. Rüştü Çelikgil, Melih Çakırca, Latif Pazarcı, Mehmet Argun, Turgut Usluca, Erdoğan Nazcan, Denetim Kurulu ise Temel Küçük, Salih Zeki Koç, Sabri Kurt'tan oluştu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası