Ege Postası
Geri

Esrarı ‘şekersiz çay’ diye isteyen esrar satıcıları polisten kaçamadı

Gaziantep polisi düzenlediği uyuşturucu operasyonuyla 14 kişiyi gözaltına aldı. Sokak satıcılarının, esrar maddesini aralarında ‘şekersiz çay’ koduyla istedikleri, herhangi bir baskına karşı da uyuşturucuyu bulundukları kahvehanenin...
Esrarı ‘şekersiz çay’ diye isteyen esrar satıcıları polisten kaçamadı
Haberler / Güncel
26 Nisan 2013 Cuma 12:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gaziantep polisi düzenlediği uyuşturucu operasyonuyla 14 kişiyi gözaltına aldı. Sokak satıcılarının, esrar maddesini aralarında ‘şekersiz çay’ koduyla istedikleri, herhangi bir baskına karşı da uyuşturucuyu bulundukları kahvehanenin önündeki çöp bidonlarına attıkları öğrenildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 6 aylık teknik takip sonucu, Cumhuriyet Başsavcılığı’nın da talimatları doğrultusunda 17 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında ev ve iş yerlerinde yapılan aramada 17 kilo 240 gram esrar maddesi, 52 adet uyuşturucu hap, 1 adet de ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Operasyon kapsamında 14 kişi yakalandı. Uyuşturucu çetesiyle bağlantısı bulunan 3 kişinin de cezaevinde olduğu anlaşıldı.
Uyuşturucu satıcılarının, aralarında esrar için ‘şekersiz çay’ ifadesini kullandığı, polisin bir baskını anında bir kahvehanenin önündeki çöp bidonlarını kullandıkları, uyuşturucu maddeyi bu bidonlara attıkları öğrenildi. Şüphelilerin, uyuşturucu ticareti polis tarafından tek tek tespit edildi. Yakalanan 14 kişi emniyetteki sorgularının ardından adliyeye çıkarıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası