Ege Postası
Geri

Eşref Ziya Terzi sevenleriyle buluştu

Ramazan ayının ruhuna uygun etkinlikler düzenleyen Sultanbeyli Belediyesi, ilçe halkıyla bu sefer Eşref Ziya Terzi’yi buluşturdu. Kent meydanında Teravih sonrası sevilen ilahilerini seslendiren Terzi, Sultanbeylililere unutulmaz bir akşam yaşattı.Birbirinden...
Eşref Ziya Terzi sevenleriyle buluştu
Haberler / Ekonomi
2 Ağustos 2013 Cuma 16:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ramazan ayının ruhuna uygun etkinlikler düzenleyen Sultanbeyli Belediyesi, ilçe halkıyla bu sefer Eşref Ziya Terzi’yi buluşturdu. Kent meydanında Teravih sonrası sevilen ilahilerini seslendiren Terzi, Sultanbeylililere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yapan Kent Meydanı, bu sefer Eşref Ziya Terzi’yi ağırladı. İlçe halkının büyük ilgi gösterdiği etkinliğe Belediye Başkanı Hüseyin Keskin de katıldı. Keskin, kent meydanında yaptığı konuşmada Eşref Ziya Terzi’nin ilahileriyle büyüdüklerini kaydetti.

Kent Meydanı’nda ilçe halkının yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Eşref Ziya Terzi, farklı eserler seslendirdi. Konserin ardından Hüseyin Keskin Terzi’ye çiçek ve plaket takdim etti. Sanatçı ardından sevenleri için albüm imzaladı.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası