Ege Postası
Geri

Eşrefpaşa Hastanesi'nin haklı gururu

Türkiye'nin tek belediye hastanesi olan İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi, Sağlık Bakanlığı'nın "Kalite Sistemi" değerlendirmesinde 100 üzerinden 97 puan alarak "Teşekkür Belgesi" ile onurlandırıldı. 110 yıllık sağlık kurumu, Bakanlık'tan 'pekiyi' notu aldı
Eşrefpaşa Hastanesi'nin haklı gururu
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Mart 2019 Cumartesi 09:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi, sağlıkta kalite politikasında ulusal ve uluslararası standartlar çerçevesinde verdiği hizmetin kalitesiyle ödüllendirildi. Türkiye'nin tek belediye hastanesi olarak toplumun her kesimine hem koruyucu sağlık hem de 2. basamak sağlık kurumu olarak tanı ve tedavi hizmetlerini sağlayan Eşrefpaşa Hastanesi,Sağlık Bakanlığı'nın 1100 standart değerlendirme ölçütü üzerinden yaptığı değerlendirmede 100 üzerinden 97 puan alarak "Teşekkür Belgesi" almaya hak kazandı.

İl Sağlık Müdürlüğü'nce düzenlenen törende, İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi'nin belgesini, Başhekim Yardımcısı Hakan Özsel, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Anıl Esen’den aldı.

1908 yılında hizmet vermeye başlayan ve uzun yıllardır kentin en köklü sağlık kurumlarından biri olma özelliğini sürdüren Eşrefpaşa Hastanesi, özellikle 2005 yılından itibaren sağlık politikalarını geliştirerek hizmet kalitesini artırdı; yüksek teknoloji ile donattığı poliklinikleri ve uzman kadrosuyla hasta memnuniyetini sürekli artırdı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası