Ege Postası
Geri

Estetik Sohbetler'in konuğu Saba Tümer oldu

Ünlülerle hastalarını buluşturmaya devam eden Ekol Hastanesi'nin bu ayki konuğu Sunucu Saba Tümer oldu.
Estetik Sohbetler'in konuğu Saba Tümer oldu
Haberler / İzmir
18 Mayıs 2017 Perşembe 11:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ekol Hastanesi Sanat Galerisi'nde düzenlenen sohbete İzmir cemiyet hayatından çok sayıda tanınmış isim ve Ekol Hastanesi'nden hizmet almış hastalar katıldı. Ekol Hastanesi Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Fatih Uygur, yüz estetiği, popo estetiği, meme estetiği, yüz germe, dolgu uygulamaları, KBB Uzmanı Doç. Dr. Çağlar Çallı KBB kanserleri, uyku apnesi, kulak kireçlenmesi, balon katater uygulaması, biyonik kulak, KBB Uzmanı Opr. Dr. Cem Karas burun estetiği, Ortopedi ve Travmatoloji Opr. Dr. Serhan Yağdı özellikle kadınların giydiği topuklu ayakkabılar sonucunda diz eklemlerinde ve bacaklarda oluşan ağrı konularında katılımcıların  merak ettikleri soruları yanıtladı.

Aslen İzmirli olduğunu belirten ünlü sunucu Saba Tümer “İzmirli kadınlarla bir arada olmaktan ve Ekol Hastanesi'nde bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Estetik operasyonlar kadınlar için büyük önem arz etmektedir. Bu tedavilerin deneyimli ellerde ve uzman hastanelerde yapılması gerekmektedir. Estetik operasyon yaptırmak isteyenler hekimlerini ve kurumlarını iyi araştırmalarını öneriyorum" dedi.


Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası