Ege Postası
Geri

Ev değil, sigara deposu

İzmir'in Bornova ilçesinde, bir eve yapılan operasyonda 28 bin lira değerinde kaçak sigara ele geçirilirken şüpheli bir kişi polis ekiplerince yakalandı.
Ev değil, sigara deposu
Haberler / 3. Sayfa
7 Nisan 2016 Perşembe 10:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İzmir genelinde sigara kaçakçılığının önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; M.R.F. (33) isimli şahsın Bornova ilçesinde bulunan ikametinde yüklü miktarda kaçak sigara depoladığı ve buradan piyasaya sürdüğü bilgisini aldı.

Polis ekipleri tarafından yapılan operasyonla ikamette bulunan A.F. (19) isimli şahıs yakalanırken yapılan aramada değeri 28 bin lira olan toplam 4 bin 30 paket kaçak sigara ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.F. isimli şahıs, alınan ifadesinin ardından Cumhuriyet Savcılığı'nca serbest bırakıldı. 

POLİS UYUŞTURUCU TACİRLERİNE FIRSAT VERMEDİ

İzmir'de 2 ayrı uyuşturucu operasyonu yapan polis ekipleri, 3 şüpheliyi yakalarken şüphelilerden 2'si çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İzmir genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonların tespitine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; 2 ayrı operasyonla M.T.(23), D.G. (23) ve E.Ö. (39) isimli şahıslar yakalandı. Yapılan aramalarda 65 adet kağıda sarılı vaziyette 100 gram esrar maddesi ve 160 adet extacy hap ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan M.T. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemeden serbest kalırken D.G. ve E.Ö. isimli şahıslar ise tutuklandı. Ayrıca yapılan bu operasyonlarla birlikte 29 Mart-04 Nisan tarihleri arasında 10’u okul önleri ve çevresi olmak üzere toplam 16 ayrı uygulama Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapıldı. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası