Ege Postası
Geri

Evine giderken bıçaklandı

İzmir'in Konak İlçesi'nde yolda yürüyen 34 yaşındaki Seyhan Uygül, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bıçaklanarak ağır yaralandı.
Evine giderken bıçaklandı
Haberler / 3. Sayfa
31 Mayıs 2017 Çarşamba 10:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay, bugün saat 04.30 sıralarında Gürçeşme Caddesi'nde meydana geldi. Bir restoranda çalışan aşçıbaşı Seyhan Uygül yolda yürüdüğü sırada, iddiaya göre tartıştığı kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından göğsünden ve karnından 2 bıçak darbesiyle yaralandı. Uygül, kanlar içinde yere yığılırken, bağrışma seslerini duyan çevredekiler polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen 112  ekipleri Uygül'e ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Burada tedaviye alınan Uygül'ün hayati tehlikesinin bulunduğu belirlendi. Polis, Seyhan Uygül'ü bıçakladıktan sonra bir otomobile binerek kaçan saldırganların kimliklerini belirleyip yakalamak için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Olayla ilgili  soruşturma sürüyor. (DHA)

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası