Ege Postası
Geri

Evlenmek istediği kızı öldürdü, 3 kişiyi yaraladı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde evlenmek istediği kızı tabancayla vurarak öldüren, annesini, babaannesini ve halasını yaralayan genç, tabancayla kendisini vurarak hayatına son verdi.        Olay, Sakarya...
Evlenmek istediği kızı öldürdü, 3 kişiyi yaraladı
Haberler / Güncel
26 Mayıs 2013 Pazar 16:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde evlenmek istediği kızı tabancayla vurarak öldüren, annesini, babaannesini ve halasını yaralayan genç, tabancayla kendisini vurarak hayatına son verdi.

        Olay, Sakarya Mahallesi Dönüş Sokak'ta meydana geldi. Tolga Yağız (23), iddiaya göre, evlenmek istediği Sevim K.'nın (18) evine geldi. Çıkan tartışmada Yağız, önce kızın annesi Yasemin (39), babaannesi Sevim (53) ve halası Emine K.'yı (27) tabancayla vurarak yaraladı. Evin önünde Sevim K.'yı tabancayla vurarak öldüren Yağız, daha sonra aynı silahla kendini başından vurdu. Yaralanan Yasemin, Sevim ve Emine K., çağrılan ambulanslar ve özel araçla Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Toyotasa Acil Yardım Hastanesi'ne kaldırıldı.
Olay yerine çok sayıda polis ekibi ile çevik kuvvet sevk edildi. Saldırıya uğrayanların yakınları, olay yerinde sinir krizi geçirdi.

        Olay yeri inceleme ekibinin yaptığı çalışmanın ardından Sevim K. ve Yağız'ın cesetleri, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Cesetler, cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası