Ege Postası
Geri

FBI araması 13 saat sürdü! Biden'ın evinde yeni "gizli belgeler" bulundu

ABD Başkanı Joe Biden'ın eski ofisinde ve evinde bulunan "gizli belgelerin" yankıları sürerken, Biden'ın evinde yeni belgeler bulundu. Yaklaşık 13 saat süren aramada 6 gizli belge ele geçirildi
FBI araması 13 saat sürdü! Biden'ın evinde yeni
Haberler / Dünya
22 Ocak 2023 Pazar 16:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ABD Başkanı Joe Biden, eski kişisel ofisinde ve konutunda çıkan "gizli belgelerin" tartışmaları sürerken, Biden'ın Delaware'deki evinde yeni "gizli belgeler" bulundu.

FBI yetkililer, Biden'ın Wilmington, Delaware'deki evinde yaptıkları 13 saatlik aramada 6 yeni gizli belge buldu.

Biden'ın kişisel avukatı Bob Bauer, yaptığı açıklamada, ABD Adalet Bakanlığı'na (DoJ) bağlı müfettişlerin 6 belge bulduğunu aktardı. Belgelerden bazılarının Biden'ın senatör olduğu zamanlara bazılarının ise ABD’nin eski Başkanı Barack Obama'nın başkan yardımcılığını yürüttüğü döneme ait olduğu öğrenildi.

Bu altı belgenin, daha önce Biden'ın Wilmington konutunda ve özel ofisinde bulunan belgelerden farklı olduğu ifade edildi.

"PİŞMANLIĞIM YOK"

ABD Başkanı Joe Biden geçtiğimiz günlerde, konutunda ve kişisel ofisinde çıkan "gizli belgelerle" ilgili, "Hiçbir pişmanlığım yok. Avukatlarımın bana söylediklerini yapıyorum." demişti.

Biden, "bir avuç belgenin yanlış yerde bulunduğunu" söyleyerek, söz konusu belgeleri derhal Ulusal Arşivlere ve Adalet Bakanlığına teslim ettiklerini kaydetti.

Meselenin çözülmesi için ilgili birimlerle tam teşekküllü işbirliği yaptıklarını kaydeden Biden, "Orada bir şey olmadığını göreceğinizi düşünüyorum. Hiçbir pişmanlığım yok. Avukatlarımın bana söylediklerini yapıyorum." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası