Ege Postası
Geri

FEM Serdar Kılıç Şubesi açıldı

Osmaniye FEM Dershaneleri Serdar Kılıç Şubesi, Vali Celalettin Cerrah ve merhum Serdar Kılıç’ın eşi Seda Kılıç'ın katılımıyla açıldı. Açılışa Vali Cerrah’ın yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç, OTSO Başkanı...
FEM Serdar Kılıç Şubesi açıldı
Haberler / Genel
21 Haziran 2013 Cuma 18:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Osmaniye FEM Dershaneleri Serdar Kılıç Şubesi, Vali Celalettin Cerrah ve merhum Serdar Kılıç’ın eşi Seda Kılıç'ın katılımıyla açıldı.

Açılışa Vali Cerrah’ın yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç, OTSO Başkanı Murat Teke, siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış öncesinde İl Müftüsü Ramazan Çortul açılış duası yaptı. Daha sonra dershanenin açılışı yapıldı. Daha sonra dershaneye adı verilen eski OGİAD Başkanı merhum Serdar Kılıç’ın özgeçmişini anlatan kısa film sunuldu.

FEM Dershaneleri Yönetim Kurulu adına Hakan Teke yaptığı konuşmada, “Ülkemizin geleceği, geleceğimizin güvencesi olan gençlerimizi milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerinin bilincinde kişilikli, hep daha iyi olmayı hedefleyen ve bu yolda azimli, fedakar, çağın gerektirdiği bilgi donanımına sahip, ailesine, ülkesine, milletine hatta bütün insanlığa faydalı olma aşkıyla dolu bireyler olarak en güzel şekilde yetiştirmek en önemli gayemiz olmalıdır.” dedi.

FEM Dershanelerinin bu önemli hedefleri kendine ilke edindiğini belirten Teke, “FEM Dershaneleri gerek fedakar ve alanında uzman eğitim kadrosuyla, gerekse teknolojik imkan ve dokümanlarıyla ülkemizin eğitim hayatına başarılarına her yıl yenilerini ekleyerek katkıda bulunmaya devam etmektedir. FEM Dershaneleri Osmaniye’de açtığı bu yeni şube ile eğitim halkasına bir yenisini daha eklerken Osmaniyeli gençlerin hedeflerine ulaşması yolunda özen ve gayret gösterecektir.” diye konuştu.

    Daha sonra, Vali Celalettin Cerrah, YGS’de Türkiye birincisi olan Sümeyye Nur Satin’in babası Celal Satin’e FEM Dershaneleri tarafından ödül olarak verilen arabanın çekini takdim etti.

    Vali Celalettin Cerrah, dershanenin Osmaniye’ye hayırlı olmasını temenni ederek, “Bu güzel hizmete 2009 yılında bir deniz kazasında kaybettiğimiz Rahmetli Serdar Kılıç Beyefendi'nin isminin verilmesi çok manidar. Bundan bizlerin önemli bir ders alması gerekiyor. Eğer rahmetli Serdar Kılıç, iyi bir hayat yaşamamış olsaydı, geride kalan dostları ismini burada yaşatmak istemezlerdi. Bu nedenle her şeyin gelip geçici olduğu bu dünyada yapılan iyi işlerlerle, iyiliklerle anılmak çok önemli.” dedi.

    İçerisinde bulunduğumuz mübarek aylar içerisinde dünyaya tamah edilmemesi konusunda düşünülmesi gerektiğini de kaydeden Vali Cerrah, “Eğer bu dünyada bir eser bırakmak istiyorsak, öldükten sonra bizi iyi şeylerle yad etmelerini istiyorsak, iyilikler yaparak, hayır işleyerek yaşamamız lazım. Gıybetten, kötülükten, birilerinin ayağını kaydırmaya çalışmaktan, paraya tamah etmekten kaçınmamız lazım. Ama ne yazık ki içimizde öyle hainler var ki yapılan iyi şeyleri yanlış aktarıyorlar bazı yerlere ve gıybet ediyorlar. Bu kul hakkına giriyorsa ki bence girer, bu dünyada olmasa bile öte dünyada bu kişilerle hesaplaşılır. Bunu da unutmamak lazım.” diye konuştu.

    Vali Cerrah sözlerinin sonunda FEM Dershanesi'nin Serdar Kılıç şubesinin hayırlı olmasını dileyerek, “Serdar Kılıç Beyefendi'ye Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası