Ege Postası
Geri

FETÖ ablalarına 16 ilde büyük operasyon

İzmir merkezli 16 ilde, FETÖ/PDY'nin kadın yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda, 53'ü kadın 54 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasındaki tek erkek şüphelinin Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığında görev yapan bir üsteğmen olduğu öğrenildi. İzmir merkezli FETÖ'nün kadın yapılanmasına operasyon...
FETÖ ablalarına 16 ilde büyük operasyon
Haberler / 3. Sayfa
5 Mayıs 2017 Cuma 10:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ/PYD'ye yönelik soruşturması kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bu sabah İzmir merkezli 16 ilde eş zamanlı operasyon başlattı. 

Örgütün 'ablalar' olarak bilinen kadın yapılanmasına yönelik operasyonda 53'ü kadın 54 şüpheli gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında, 12'si erkek toplam 71 kişi hakkında yakalama kararı verildiği kaydedildi. Şüphelilerden, bazılarının örgütün şifreli haberleşme sistemi ByLock'u kullandığı belirtildi.

1 DOLARLIK 48 BANKNOT

Bu arada, İzmir'in Güzelyalı semtinde örgütün 'mütevelli üyesi' olduğu iddia edilen S.Ö.'nün evinde, örgüte aidiyetini gösteren, aralarında çok sayıda F serisinin de bulunduğu 1 dolarlık 48 banknot bulundu.

Gözaltındaki tek erkek şüphelinin, Çiğli 2'nci Ana Jet Üs Komutanlığı'nda görevli bir üsteğmen olduğu belirtildi. Üsteğmenin annesinin de Karşıyaka bölge ablası olduğu ileri sürüldü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası