Ege Postası
Geri

FETÖ'nün Whatsapp yöneticileri tutuklandı

FETÖ / PDY'nin darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Konya'da yakalanan kurmay albaylar Nebi Gazneli ve Müslüm Kaya 'Cebir ve şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevlerini yapmasını kısmen veya tamamen engellemeye teşebbüs suçundan tutuklandı
FETÖ'nün Whatsapp yöneticileri tutuklandı
Haberler / Güncel
31 Ağustos 2016 Çarşamba 08:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Savcısı Can Tuncay tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Gazneli ve Kaya, emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi.

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, şüpheliler Nebi Gazneli ile Müslüm Kaya'nın 'Cebir ve şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevlerini yapmasını kısmen veya tamamen engellemeye teşebbüs' suçundan tutuklanmalarına karar verdi.

KONYA'DA YAKALANMIŞLARDI

Kurmay Albay Nebi Gazneli ve Kurmay Albay Müslüm Kaya, darbe girişiminin ardından kaçtıkları Konya'nın merkez Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesi'nde yakalanarak İstanbul'a getirilmişlerdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası