Ege Postası
Geri

FETÖ'nün ablalarına operasyon

İzmir Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, İzmir merkezli 11 ilde yaptığı operasyonda FETÖ terör örgütüne mali destek sağladıkları öne sürülen 22 kişiyi gözaltına aldı.  11 ilde 50 adrese baskın
FETÖ'nün ablalarına operasyon
Haberler / 3. Sayfa
18 Ekim 2016 Salı 09:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Cumhuriyet Savcısı Ayhan Yılmaz'ın FETÖ üyelerine yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında İzmir Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri bu sabah erken saatlerde eş zamanlı olarak İzmir merkezli Ankara, Gaziantep, Manisa, Mersin, Konya, Aydın, Bursa, Sivas, Hatay ve Eskişehir'de 50 ayrı adrese operasyon yaptı.

Petkim çalışanlarına ByLock operasyonu Bylock kullanan 2 hakim ile 2 savcı tutuklandı FETÖ'ye vefa borcunu ödemek istemişler Operasyonda terör örgütü 'FETÖ'nün ablaları' oldukları öne sürülen 22 kişi gözaltına alındı. 50 kişi hakkında yakalamaya yönelik gözaltı kararı olduğu belirtildi. 

İKİ DERNEĞE DE OPERASYON

Operasyonda, örgüte eleman sağladıkları tespit edilen iki derneğe de operasyon yapılırken, burada görevli 'Ablaların' da gözaltına alınanlar arasında olduğu belirtildi. Burada bulunan bilgisayarlara el konulup imajlarının alındığı bildirildi.

Mali Şuçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından bu sabah 50 adrese yapılan eş zamanlı operasyonun detayları da ortaya çıkmaya başladı. Ege Üniversitesi'ne yönelik daha önce yapılan 'Varank Operasyonları'nda, 'ByLock' programı kullanan bir öğrencinin itirafçı olmasına rağmen serbest bırakıldığı, bazı öğrencilerin çözülmesinin sağlandığı ve bu öğrencilerin verdiği bilgiler doğrultusunda operasyon yapıldığı belirtildi. Polis yetkilileri, haklarında yakalama kararı bulunan 28 kişinin arama çalışmasının devam ettiğini söyledi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası