Ege Postası
Geri

FETÖ yalanıyla dolandırmaya kalktılar

İzmir'de, kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp, FETÖ'yle bağlantılarının tespit edildiği yalanıyla korkuttukları vatandaşları dolandırdığı öne sürülen 2 kişi, jandarma tarafından gözaltına alındı. 
FETÖ yalanıyla dolandırmaya kalktılar
Haberler / 3. Sayfa
23 Aralık 2016 Cuma 15:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, telefon dolandırıcılığıyla vatandaşları kandıran kişilerin yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Geçen çarşamba günü telefon dolandırıcıları, Güzelbahçe İlçesi Yelki Mahallesi'nde yaşayan bir çifti arayıp, kendilerini polis ve savcı olarak tanıttıktan sonra, "FETÖ/PYD kapsamında gerçekleştirilen operasyonda adınız var" diyerek korkuttu. Banka hesaplarındaki paraları çekip, gönderecekleri ekibe teslim etmelerini istedi.

Dolandırılmak istenen çiften Z.D., parasını çekmek için gittiği bankada gergin hareketleri nedeniyle dikkat çekti. Banka görevlilerinin ihbarıyla olay yerine polis geldi. Polis ekipleri Z.D.'yi takibe aldı. Bu sırada Z.D.'nin eşi R.D. ise Güzelbahçe İlçe Jandarma Komutanlığı'nı arayarak durumu anlattı. Harekete geçen jandarma ekipleri, taksiyle parayı almak için ailenin evine gelen B.A. ve M.S. adlı 2 şüpheliyi yakaladı. B.A.'nın 11 ayrı suçtan, M.S.'nin ise 12 ayrı suçtan poliste kaydının bulunduğu, ayrıca M.S.'nin 4 ayrı suçtan arandığı belirlendi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.S. tutuklanırken, B.A. ise serbest kaldı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası