Ege Postası
Geri

Fabrikada klor gazı sızıntısı: 3 işçi öldü

Organize Sanayi Bölgesindeki bir fabrikada klor gazı bulunan tankta yaşanan sızıntı nedeniyle 3 işçi yaşamını yitirdi, 11 işçi ise yaralandı.
Fabrikada klor gazı sızıntısı: 3 işçi öldü
Haberler / 3. Sayfa
7 Nisan 2017 Cuma 17:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Osmaniye'de bir fabrikada klor gazı sızıntısı nedeniyle bir işçi hayatını kaybetti, gazdan etkilenen 3 işçi yaşamını yitirdi, 11 işçi ise yaralandı. Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren metalurji fabrikasındaki klor gazı dolu tankta henüz belirlenemeyen nedenle sızıntı yaşandı. AFAD KBRN (Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik ve Nükleer) ekibinin hastane önündeki kontrollerinin ardından yaralıların tedaviye alındığı öğrenildi. Ekiplerin, fabrikadaki incelemeleri sürüyor. 

Osmaniye Valiliği ise yaptığı yazılı açıklamada şu bilgileri verdi:

"Saat 11.30 sıralarında Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir fabrikada karbon silosunda bakım yapan 3 işçi karbonmonoksit gazına maruz kalarak hayatını kaybetmiştir. 11 işçi ise yine karbonmonoksit gazına maruz kaldığından hafif şekilde yaralanmıştır. Yaralılara ilk müdahale Osmaniye'deki hastanelerde yapılmış olup 1 işçinin tedavisi tamamlanarak taburcu edilmiştir. 10 işçinin tedavisi devam etmektedir. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmamaktadır."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası