Ege Postası
Geri

Facia bölgesine park yapacak, kitap gönderecek

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Ermenek'te 18 maden işçisinin yaşamını yitirmesiyle acıyı yaşayan Karaman'daki beldelerden Kazancı ve Akçaşehir'i ziyaret etti. Öğrencilere, istekleri üzerine üniversiteye hazırlanmak için test kitabı gönderecek olan Akpınar, beldelere de çocuk parkı yapma sözü verdi.
Facia bölgesine park yapacak, kitap gönderecek
Haberler / Yerel Yönetimler
8 Aralık 2014 Pazartesi 10:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Konya Ermenek'te 18 işçinin hayatını kaybettiği madende çalışan işçilerin cansız bedenleri ocaktan çıkarılırken, bölge halkına destek veriliyor, ziyaretlerde bulunuluyor. İzmir'in Karşıyaka İlçe Belediyesi Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da doktor eşi Zehra Akpınar ile birlikte dün (pazar), maden faciasının acısını yaşayan yerlerden olan Karaman'a bağlı Akçaşehir ve Ermenek'e bağlı Kazancı beldelerine gitti. Akçaşehir'de kız çocuklarına bebek, erkek çocuklarına araba hediye eden Akpınar'dan, öğrenciler üniversiteye hazırlanabilmek için test kitabı başta olmak üzere psikoloji kitapları ve roman istedi. Kendisi de Konya Ereğlili olan Akpınar, en kısa zamada kitapları göndereceğini söylerken, iki beldeye de çocuk parkı yapma sözü verdi. Akçaşehir halkı, beldeye kurulması için ÇED raporu onaylanan termik santrali protesto ederken, Akpınar'dan da destek istedi. Akpınar da kömür madenlerinin Karaman’da göçüklerle, patlamalarla can almaya devam ederken, beldeye yapılacak termik santralin doğaya, suya, toprağa yönelik tehdit olduğunu ifade etti. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası