Ege Postası
Geri

Facianın yaşandığı yurda karanfil bırakacak

Kılıçdaroğlu, 12 vatandaşımızın hayatını kaybettiği yangının yaşandığı yurda bugün karanfil bırakacak.
Facianın yaşandığı yurda karanfil bırakacak
Haberler / Politika
3 Aralık 2016 Cumartesi 07:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bugün 09.30'da uçakla kente gelecek olan Kılıçdaroğlu, ilk olarak Aladağ'da 12 kişiye mezar olan yurt yangının yaşandığı bölgeyi ziyaret edecek. Yanan binaya karanfil bırakacak olan CHP Lideri, burada olayla ilgili açıklama yaptıktan sonra Adana'ya dönecek. 

SEYHAN'DA MİTİNGE KATILACAK

CHP Genel Başkanı saat 14.00'da merkez Seyhan İlçesi'ndeki Uğur Mumcu Meydanı'nda 'Ülkemizi Böldürmeyeceğiz' adlı mitinge katılacak.

CHP ADANA'DAN MİTİNGE KATILIM ÇAĞRISI

Genel başkanlarının kente yapacağı ziyaret ve mitingle ilgili konuşan CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, "Liderimiz Kemal Kılıçdaroğlu'nun kentimize yapacağı ziyaretlere, etkinliklere ve mitingimize tüm halkımızı bekliyoruz" dedi.

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer de Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla yapılacak Adana mitingine katılım çağrısı yaptı. Tümer "Demokrasiyi, hukukun üstünlüğünü, özgürlüğü savunan tüm kesimleri mitingimize bekliyoruz" diye konuştu.

MHP'Lİ BAŞKANDAN CHP'YE JEST

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, Halk TV'de katıldığı programda CHP'nin bugün Adana'da gerçekleştirilecek mitingi için Adana Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Hüseyin Sözlü'nün belediyeye ait toplu taşıma araçlarını ücretsiz yaptığını açıkladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası