Ege Postası
Geri

Faik Öztrak: Sizin bu millete gareziniz ne

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, “BOTAŞ'ın veresiye gaz için Ruslara neden ricacı olduğu şimdi anlaşıldı. TCMB kasasındaki döviz açığı 30 Eylül'de ‘59 milyar dolar’ ile bir kez daha rekor kırdı. Anlaşılan bunlar milletin döviz rezervini yağmalanacak ganimet sanmışlar. Sizin bu millete gareziniz ne” dedi.
Faik Öztrak: Sizin bu millete gareziniz ne
Haberler / Politika
7 Ekim 2022 Cuma 10:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Türkiye’nin Rusya’dan doğalgaz ödemelerini 2024’e kadar ertelemesini istediği yönündeki haberler için açıklama yaptı. Öztrak, Merkez Bankası’ndaki döviz açığının 59 milyar dolara çıkması nedeniyle BOTAŞ’ın Rusya’dan doğal gaz ödemeleri için erteleme talep ettiğini vurguladı. Öztrak’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“BOTAŞ'ın veresiye gaz için Ruslara neden ricacı olduğu şimdi anlaşıldı. TCMB kasasındaki döviz açığı 30 Eylül'de ‘59 milyar dolar’ ile bir kez daha rekor kırdı. Anlaşılan bunlar milletin döviz rezervini yağmalanacak ganimet sanmışlar. Allah Aşkına! Sizin bu millete gareziniz ne?”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası