Ege Postası
Geri

Fakülte bahçesinde öğrencilere kelepçe

İstanbul Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi'nde öğrencilerin astığı bir afişi özel güvenlik görevlilerinin indirmek istemesi üzerine başlayan gerginliğin ardından fakülteye polis girdi. Çıkan olaylarda 5 öğrenci gözaltına alındı.
Fakülte bahçesinde öğrencilere kelepçe
Haberler / Güncel
18 Kasım 2015 Çarşamba 16:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İstanbul Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi'nde afiş gerginliği yaşandı. Çıkan olaylarda 5 öğrenci gözaltına alındı.

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde özel güvenlik görevlileri öğrencilerin astığı bir afişi indirmek isteyince gerginlik çıktı. Fakülteye çok sayıda polis sevk edildi.

Polis, fakülte bahçesinde toplanan öğrencilere, afişleri kaldırarak dağılmaları yönünde uyarıda bulundu. Öğrenciler afişlerini toplamayı reddedince müdahale başladı.



Kalkanlarla yapılan müdahaleye öğrenciler de karşılık verdi. Çıkan olaylarda bazı öğrenciler yere yatırılarak gözaltına alındı.
Gözaltına alınan arkadaşlarını polisin elinden kurtarmak isteyen bazı öğrencilere ise polisin tepkisi sert oldu. O anlar öğrenciler tarafından da kayda alındı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası