Ege Postası
Geri

Fareler esnafın başına dert oldu

İzmir'de, Basmane semtinin ardından bu kez de Kemeraltı Çarşısı içindeki Güzelyurt Mahallesi'nde ortaya çıkan fareler esnafı bıktırdı. Basmane'den sonra Kemeraltı Çarşısı'nı bastılar
Fareler esnafın başına dert oldu
Haberler / İzmir
18 Temmuz 2017 Salı 09:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçtiğimiz aylarda Basmane semtinde çokça görülen, burada yaşayan Suriyeli bir aileyi ısıran, bir bebeğin kulağını kemiren fareler, bu kez tarihi Kemeraltı Çarşısı'ndaki Güzelyurt Mahallesi'nde esnafın başına dert oldu. Her sabah işyerlerine gelip, kepenkleri açarken farelerle yüz yüze geldiklerini belirten çarşı esnafı, ellerindeki sopa küreklerle onları püskürtmeye çalışıyor.

Günde 10 ila 15 arasında fare öldürdüklerini belirten esnaf, "Gece sokaklarda dolaşıyorlar. Sabah işyerimizi açmaya geldiğimizde onlarla karşılaşıyoruz. Kedilerin bile bulaşmadığı büyüklükte olanları var. Artık bıktık usandık" diyerek dert yandı.

Güzelyurt Mahalle Muhtarı Hüseyin Koparan da her gün esnafa fare zehiri dağıttıklarını belirterek, "Belediye görevlileri gelip sürekli ilaçlama yapıyor, ancak bunca mücadeleye rağmen fareler hala varlığını arttırarak sürdürüyor. Esnaf bu konuda son derece dertli. Her gün farelerle mücadele etmek kaçınılmaz oldu. Mahallemizin en büyük sorunu da şu anda bu" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası