Ege Postası
Geri

Fatih Altaylı'dan Erdoğan'ın '50 artı 1 değişmeli' sözlerine tepki

Gazeteci Fatih Altaylı, bugünkü yazısında Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Mevcutta 50+1 mecburiyeti partileri yanlış yollara sevk ediyor. Kimin eli, kimin cebinde belli değil” sözlerini eleştirdi.
Fatih Altaylı'dan Erdoğan'ın '50 artı 1 değişmeli' sözlerine tepki
Haberler / Politika
19 Kasım 2023 Pazar 15:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Erdoğan, Almanya'daki kritik zirvenin ardından Türkiye'ye dönüş yolunda gazetecilerin sorularını yanıtlarken, "Mevcutta 50+1 mecburiyeti partileri yanlış yollara sevk ediyor. Kimin eli, kimin cebinde belli değil. Yok altılı, yok on altılı masa… Bundan sonra kim bilir daha neler çıkar? Ama oy sayısı itibarıyla 'En fazla oyu alan aday seçilir' denildiği zaman seçim hızlıca tamamlanır" ifadelerini kullanmıştı.

Gazeteci Fatih Altaylı, bugünkü yazısında Erdoğan’ın açıklamalarını şu ifadelerle eleştirdi:


"Her yaptıkları yasa ile ülkeyi farklı bir bunalıma sokan ve her yaptığından kısa bir süre sonra pişman olan bu iktidara, bir süre sonra yine pişman olacakları bir değişikliği gerçekten yaptıracak mı bu millet merak ederdim doğrusu.

Oysa bana göre bunu tartışmak bile abesle iştigal. 

Tartışmamız gereken çarşı pazardaki etiketler. Ve bunun büyük ölçüde sebebi olan göçmen politikaları. Kaçan yerli ve yabancı sermaye. Ve bunun sebebi olan hukuksuzluk.” (HALK TV)

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası