Ege Postası
Geri

Fatih Filiz: Önce insan

Partilileri ziyaret eden ve “Broşüründe İzmirli yazan ve ıslak imza olan tek aday” diye tanıtılan CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Fatih Filiz, onlara aynı zamanda gözlerini muayene ettirmelerini tavsiye ediyor. CHP'li Filiz'in sloganı
Fatih Filiz: Önce insan
Haberler / Seçim
6 Mart 2015 Cuma 12:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yarım asırdır optik sektörünün içinde olan  Fatih Filiz, “Hem siyaset, hem sağlık” düsturuyla yola çıktığını, idealinin “Önce insan” olduğunu vurguluyor. Bazen zaman,bazen de ekonomik sorunlarından dolayı gözlerine yeterince önem verilmediğinin altını çizen Filiz, gözlerin en önemli uzuv olduğunu belirtiyor.
 
Özellikle anne ve babası gözlük kullanan 3 yaş gurubundaki çocukların kesinlikle göz muayenesinden geçmeleri gerektiğini ,40 yaşı geçenlerin gazete okurken yaşayacağı zorlukları anlatan Fatih Filiz, partililerden, başlattıkları göz muayene kampanyasından yararlanmalarını tavsiye ediyor.
 
“İdealim önce insan” diyen Fatih Filiz, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bu kampanya değerli yol arkadaşlarıma çok büyük fayda sağlayacaktır. Daha net ve güzel görmenin mutluluğunu yaşayacaklardır. Arkadaşlarıma Atakent’teki Net Göz dal merkezi ne gitmelerini, orada gözlerini en son teknolojı ile donatılmış göz muayene cihazlarıyla muayene ettirmelerini tavsiye ediyorum. Orada göz muayenesi dışında hasta gözlerinin tüm anatomik yapısı inceleniyor , katarakt ve benzeri  göz hastalıklarının olup olmadığı araştırılarak gözlerin check-up ı yapılabiliyor. Buradan sevgili vatandaşlarımıza seslenıyorum. Gözlerini muayene ettirmeleri için kendilerine en yakın sağlık kuruluşuna gitmelerini tavsiye ediyorum.
CHP Karşıyaka ilçe yönetiminde görev aldığı zaman da imkanları dahilinde sürekli partililerinin yanında, sosyal faliyetlerde yer aldığını vurgulayan Filiz’in dar gelirlilere iş, aş, göz muayenesi, hatta gözlük yardımı yaptığı biliniyor. Fatih Filiz, seyyar satıcıdan sanayiciye, hamaldan bürokrata herkesin kendisinin gözünde önce insan olduğunu da vurguluyor. Filiz, “Kapıdaki dilenci de çayımı içti, sayın vali‘m de” diyor. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası