Ege Postası
Geri

Fatih Portakal, Şenol Aslanoğlu’na ateş püskürdü: Kafa bu… Zihniyet bu…

Sözcü TV Ana Haber spikeri Fatih Portakal, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun basın toplantısında 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim sonucunu değerlendirirken, “Cumhurbaşkanlığı seçimi sadece İzmir’de olsaydı Kemal Kılıçdaroğlu açık ara kazanırdı” sözlerine ateş püskürdü.
Fatih Portakal, Şenol Aslanoğlu’na ateş püskürdü: Kafa bu… Zihniyet bu…
Haberler / Politika
6 Haziran 2023 Salı 21:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminin ardından İzmir'deki seçim sonuçlarını değerlendirdi. İzmir'in Kılıçdaroğlu'na sahip çıktığını söyleyen Aslanoğlu ''Cumhurbaşkanlığı seçimi sadece İzmir'de olsaydı Kemal Kılıçdaroğlu açık ara kazanırdı.'' ifadelerini kullandı.

Aslanoğlu’na yönelik tepkiler sürerken, Sözcü TV Ana Haber spikeri Fatih Portakal da Aslanoğlu’nun açıklamalarını haber bülteninde yer vererek sert sözlerle eleştirdi.

"Bu kafayla hiçbir yere gidemezsiniz. İzmir’in dışına çıkamazsınız"

Portakal, “İzmir İl Başkanı var. Şenol Aslanoğlu, yahu ben bu cümleleri duydum şaşırdım ve gerçekten bu kafayla kaybetmeye mahkumsunuz diyorum. CHP’nin İzmir İl Başkanı’nın cümlelerine lütfen dikkat edin. Ne diyebilirim ki kafa bu yani. Bu kafayla nereye gidebilirsiniz. Şenol Bey, O zaman biz seçimi sadece İzmir’de yapalım. Nasıl olur. Türkiye’yi boş verelim. Sadece İzmir’de yapalım. Hep siz galip çıkın. Hep CHP galip çıksın. Ya böyle kafayla siz nereye gideceksiniz. Bu kafayla umut olmaya çalışıyorsunuz. Ben değişiminden bahsediyorum. Kafa bu… Zihniyet bu… Ve bu zihniyet bu partinin içerisinde yahu Türkiye’yi nasıl yönetecektiniz. Umarım bu kafalar çok fazla değildir.Neredeyse kendilerini galip ilan edecekler.Pes valla. Bu kafayla hiçbir yere gidemezsiniz. İzmir’in dışına çıkamazsınız. Veya kıyı bölgelerde… Göreceğiz yerel seçimlerde umut olacak mısınız olmayacak mısınız? Ama evet kaybediyorsanız. Bunun ceremesini ödemek zorundasınız net bir şekilde… Öyle koltuklarda oturarak değil. Millet de sizin oy küpünüz değil. Karşılığını vereceksiniz.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası