Ege Postası
Geri

Fatih Portakal'dan iddialara videolu yanıt

Fox Haber spikeri Fatih Portakal kendisi hakkında çıkan "tutuklandı" haberleri üzerine sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan açıklama yaptı.
Fatih Portakal'dan iddialara videolu yanıt
Haberler / Güncel
22 Temmuz 2016 Cuma 15:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fethullah Gülen'in darbe girişimi çerçevesinde Fatih Portakal da gözaltına alındı iddiası ortalığı karıştırdı. Ardından Fatih Portakal işin aslını twitter hesabından duyurdu ama o da kar etmedi.
Portakal 'Gözaltına alındım, tutuklandım gibi yazılmış edilmiş. Birileri çok istiyor belli ki! Ama sıkıntı yok merak etmeyin...' diye yazdı.
Portakal "gözaltına da alınmadım, tutuklandığım da gerçek değil" demek istemişti ama sosyal medya ve haber ajansları bunu "tutuklanmadım, gözaltına alındım" dedi şeklinde anladı.
Fatih Portakal olayın ardından suskun kalmayı tercih etti. Twitter hesabından attığı son mesajda ise merakları gideremedi.
 Kitap yazan Fatih Portakal "İthamları, iftiraları da yazıyorum. Okunası bir kitap olacak" mesajını da twitter hesabına not düştü.
Portakal sonunda sosyal medyadaki iddiaları yalanlamak için bir video ile yanıt verdi.
İşte o video ve dedikleri:

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası