Ege Postası
Geri

Fedakar doktorlar, 1 Mayıs'ı hastalarıyla kutladı

Bitlis Sağlık Mensupları Derneği, 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı'nı hastalarıyla birlikte kutladı. İlk olarak Mutki ilçesine bağlı Koyunlu beldesinde bulunan Ohin Medresesi'ni ziyaret eden doktorlar, medresede bulunan 100 öğrencinin...
Fedakar doktorlar, 1 Mayıs'ı hastalarıyla kutladı
Haberler / Genel
2 Mayıs 2013 Perşembe 12:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bitlis Sağlık Mensupları Derneği, 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı'nı hastalarıyla birlikte kutladı.

İlk olarak Mutki ilçesine bağlı Koyunlu beldesinde bulunan Ohin Medresesi'ni ziyaret eden doktorlar, medresede bulunan 100 öğrencinin sağlık sorunlarını dinledi.

Akabinde 16 doktordan oluşan heyet Mutki ilçesine bağlı Koyunlu beldesinde bulunan sağlık ocağını ziyaret etti. Burada bulunan vatandaşların sağlık sorunlarını dinleyen doktorlar hastalıklarla ilgili tedavi yöntemlerini anlattı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Sağlık Mensupları Derneği Başkanı Dr. Mustafa İkizek, "Her hafta sonu bir köye giderek köy halkının sağlık sorunlarını tespit ederek çözüm yollarını aramayı planladığımız program çerçevesinde 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı'nda da tatili fırsat bilip daha önce tarafımıza gelen talep doğrultusunda Ohin beldesine gitmeyi uygun gördük. Bundan sonra da uygun olan köylerimize her hafta sonu gitmeye çalışacağız. Köy halkından görmüş olduğumuz teveccüh bizleri mutlu etmektedir. Ve bu durum aşkımızı ve şevkimizi arttırmaktadır." diye konuştu.

Koyunlu beldesi sakinleri ise 1 Mayıs ve İşçi ve Emekçiler Bayramı'nı kendilerinin sağlık sorunuyla ilgilenerek geçiren doktorlara teşekkür etti.

Doktorlar heyetine; Bitlis Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Tolga Kafadar, Tatvan Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mustafa İkizek, Bitlis Ağız-Diş Sağlığı Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dt. Nazım Özkarataş, Bitlis Kamu Hastaneleri Birliği Tıbbi Başkanı Dt. Cemalletin Ünal, Tabibler Odası Başkanı Op. Dr. İsmail Gülşen, Sağlık Müdürü Yrd.Uz.Dr. Hasan Tahsin Güneş katıldı.

Koyunlu beldesine giden doktor heyetinde genel cerrahi uzmanı, dahiliye uzmanı, beyin cerrahı uzamanı, üroloji uzmanı, enfeksiyon hastalıkları uzmanı, acil hastalıkları uzmanı, çocuk hastalıkları uzmanı, diş hekimi ve pratisyen hekimler de yer aldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası