Ege Postası
Geri

Federasyon var binası yok!

İZMİR merkezli olarak toplam 5 kentte faaliyet gösteren Alkol ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Federasyonu'nun yer sorunu yaşadığını dile getiren Genel Başkan Mustafa Güney, bağımlılık yapan maddelere karşı savaş verdiklerini, bu nedenle çalışma yapabilecekleri bir binaya ihtiyaç duyduklarını aktardı.
Federasyon var binası yok!
Haberler / İzmir
7 Mayıs 2014 Çarşamba 09:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - İzmir'de yaşayan emekli Mustafa Güney, yaklaşık 20 yıl önce alkol bağımlılığı nedeniyle tedavi gördükten sonra, bağımlılık yapan maddelere karşı savaş açtı. Çeşitli girişimlerin ardından 13 yıl önce dernek kurduğunu kaydeden Güney, daha sonra benzer alanda faaliyet gösteren derneklerle biraraya gelip Alkol ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Federasyonu adı altında birleştiklerini belirtti. İzmir'in de aralarında bulunduğu 5 kentte federasyonun faaliyet gösterdiğini anlatan Güney, İzmir'de yer sorunu yaşadıklarını kaydetti. Daha önce federasyonun çalışmalarını yürütmek için ofis kiraladıklarını, ancak bazı kişiler tarafından tehdit edilip, ofisin kurşunlandığını aktaran Güney, yer bulunması için girişimlerini sürdürdüklerini söyledi. Devlet Demiryolları'na ait bir binanın verilmesinin planlandığını, ancak bazı projeler nedeniyle verilemediğini sözlerine ekleyen Güney, "Çocuklarımızın bağımlılık yapan maddelerle karşılaşmalarını önlemek istiyoruz. Bu maddelere bulaşmış kişileri kurtarmayı, tedavi olan kişilerin hayata bağlanmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Bu konuda birçok çalışmamız oldu. Tedavi olup söz konusu maddelerden kurtulan birçok insan var. Ancak bizim yerimiz yok, daha önce kendimiz bir yer kiraladığımızda tehdit aldık, ofisimiz kurşunlandı. Biz federasyon olarak, polis ve üniversitelerle aileleri bilgilendirmek istiyoruz. Çalışmalarımızı yapabilmemiz için yer istiyoruz" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası