Ege Postası
Geri

Fenerbahçe, 9 Mayıs'ta transferini yalanladığı Alper'i renklerine bağlıyor

Eskişehirspor'dan Alper Potuk'u renklerine bağlamaya hazırlanan Fenerbahçe, daha önce basında yer alan haberleri 9 Mayıs'taki resmi açıklamasında kesin bir dille yalanlamıştı.Fenerbahçe'nin Eskişehirspor'dan transferini borsaya duyurduğu...
Fenerbahçe, 9 Mayıs'ta transferini yalanladığı Alper'i renklerine bağlıyor
Haberler / Spor
22 Mayıs 2013 Çarşamba 11:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eskişehirspor'dan Alper Potuk'u renklerine bağlamaya hazırlanan Fenerbahçe, daha önce basında yer alan haberleri 9 Mayıs'taki resmi açıklamasında kesin bir dille yalanlamıştı.

Fenerbahçe'nin Eskişehirspor'dan transferini borsaya duyurduğu Alper Potuk için yaptığı hamlesi günün en çok tartışılan haberi oldu. Galatasaray'ın bir gün önce Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdiği ve başkan Ünal Aysal'ın da dahil olduğu görüşmelerde Alper Potuk için yaptığı pazarlık basında yer alırken sarı-lacivertli ekip büyük bir atakla milli futbolcuyu renklerine bağladı.

Transferin ardından ise ilginç bir detay ortaya çıktı. Fenerbahçe Spor Kulübü, resmi internet sitesi 'www.fenerbahce.org'dan 9 Mayıs'ta yaptığı açıklamada Alper Potuk ile ilgili çıkan haberleri net ifadelerle yalanlamış ve şu ifadeleri kullanmıştı:

"Son günlerde yazılı ve görsel medyada yer alan, Eskişehirsporlu oyuncu Alper Potuk'un kulübümüze transfer olacağı yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Alper Potuk, gelecek sezona dair transfer planlamamız ve çalışmalarımız dahilinde yer almamaktadır. Kamuoyunun bilgisine sunarız,"

Bilindiği gibi Fenerbahçe daha önce de basında yer alan Roberto Carlos haberlerini keskin ifadelerle yalanlamış, ardından da renklerine bağlamıştı. Sarı - lacivertli yönetim şimdi de kesin bir dille resmi internet sitesinden yalanladığı Alper Potuk'un transferini KAP'a bildirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası