Ege Postası
Geri

Fenerbahçe Taraftarlarindan 10'uncu Yil Marşi

FENERBAHÇE taraftarları, derbi maçın başlamasına az bir süre kala takımlarına destek olmayı en üst seviyeye taşırken, tribünleri dolduran yaklaşık 50 bin taraftar hep bir ağızdan 10. Yıl Marşı'nı okudu. Maraton tribününün...
Fenerbahçe Taraftarlarindan 10'uncu Yil Marşi
Haberler / Spor
10 Kasım 2013 Pazar 20:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
FENERBAHÇE taraftarları, derbi maçın başlamasına az bir süre kala takımlarına destek olmayı en üst seviyeye taşırken, tribünleri dolduran yaklaşık 50 bin taraftar hep bir ağızdan 10. Yıl Marşı'nı okudu.
Maraton tribününün tam orta sırasına tribünün neredeyse tamamının genişliğinde "Atamızı saygıyla anıyoruz" pankartı açıldı. Bu pankart, diğer tribünlerden alkış alırken, "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" şeklinde slogan atıldı. Atatürk'ün ölümün 75. yıl dönümünde sarı-lacivertli taraftarlar, atalarına saygı gösterdi.
Bu arada Galatasaray sahaya çıktığında yoğun bir protesto yapılırken, Fenerbahçeli futbolcular ise tek tek "yumruk şov" için tribünlere çağırıldı. UD(UD/FG)  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası