Ege Postası
Geri

Fenerbahçe'de Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıkları sürüyor

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında, 20 Ekim Pazar günü deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını 2 günlük iznin ardından, bugün akşam Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.Teknik...
Fenerbahçe'de Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıkları sürüyor
Haberler / Spor
17 Ekim 2013 Perşembe 01:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında, 20 Ekim Pazar günü deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını 2 günlük iznin ardından, bugün akşam Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan ve 1 saat 30 dakika süren çalışma basına kapalı gerçekleştirildi. Antrenman öncesinde bir araya gelen teknik heyet, oyuncular ve personel bayramlaştı.

Koşu, ısınma ve koordinasyon çalışması ile başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı. Milli takımlarında görev alamayan ve 45 dakikadan az süre sahada yer alan oyuncular çalışmalara katılırken, diğer milli oyuncular ise antrenmanı rejenarasyon çalışması ile tamamladı.

Milli takımdan dönen Mehmet Topal’ın sağ arka alt adelesindeki zarda kanama ve kısmi yırtık tespit edildi. Oyuncunun tedavisine başladı. Bruno Alves ile Raul Meireles ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.

Fenerbahçe Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 18.00’de başlayacak çalışma basına kapalı gerçekleştirilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası