Ege Postası
Geri

Fenerbahçe'nin yeni transferi Luka Zoric İstanbul'da

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın yeni transferlerinden Hırvat oyuncu Luka Zoric, bugün öğlen saatlerinde İstanbul'a geldi.    Atatürk Havalimanı'nda Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın İdari Menajeri Cenk Renda...
Fenerbahçe'nin yeni transferi Luka Zoric İstanbul'da
Haberler / Spor
28 Temmuz 2013 Pazar 15:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın yeni transferlerinden Hırvat oyuncu Luka Zoric, bugün öğlen saatlerinde İstanbul'a geldi.

    Atatürk Havalimanı'nda Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın İdari Menajeri Cenk Renda tarafından karşılanan Luka Zoric, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte olmaktan dolayı mutlu ifade eden Zoric, Fenerbahçe taraftarını da bildiğini ifade etti. Zeljko Obradovic’in kendisini Fenerbahçe Ülker’de görmek istediğini belirten başarılı basketbolcu Zoric, "Yeni oyuncularından kurulu bir takımımız. Takımın başarısı için elimden geleni yapacağım. Savaşacağıma söz veriyorum." dedi.

    Öte yandan Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın yeni isimlerinden Nemanja Bjelica ve Linas Kleiza'da gün için de İstanbul'da olacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası