Ege Postası
Geri

Fenerin kampanyasına 'Aslan' destek

Fenerbahçe İzmir Şubesi'nin, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'ne rastlayan kan bağışı kampanyasına Galatasaraylılar da destek verdi.
Fenerin kampanyasına 'Aslan' destek
Haberler / Spor
10 Kasım 2016 Perşembe 15:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ülkemizin yıllık kan ihtiyacının karşılanmasına katkı sağlamak için Kızılay ile ortaklaşa düzenlenen ve 29 Ekim'de, "Fenerbahçe sen çok yaşat" sloganıyla startı verilen kampanyanın İzmir ayağı 4 ayrı merkezde gerçekleşti. Kızılay'ın Alsancak'taki kan merkezinde yapılan bağış kampanyasına Galatasaraylılar da formalarıyla gelip kan vererek destek oldu.

Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları, kampanya sayesinde iki takım arasında 20 Kasım'da oynanacak derbi maç öncesi güzel bir tablo ortaya koydu. Fenerbahçe İzmir Şubesi Kurucu Başkanı Aykut Oktar, ortak değerler bir araya geldiğinde renklerin öneminin olmadığını belirterek, "Galatasaraylılar da bu güzel ve anlamlı projede bizimle birlikte kan verdi. Farkındalık yaratmak için örnek bir tablo gerçekleştirdik. Renklerin böyle bir etkinlikte buluşması zmir'e çok yakıştı" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası