Ege Postası
Geri

Ferdinand'a ahır geliyor

Oğluna pantolon alamadığı için intihar eden İsmail Devrim ile ilgili yaptığı açıklamaların ardından sosyal medyada lince uğrayan ve hatta bazı basın kuruluşlarınca CIA'cı, FETÖ'cü bile ilan edilen şarkıcı Haluk Levent, isyan etti. Ünlü şarkıcı, kendisine hakaret eden ve iftira atan herkese tazminat davası açacağını, alacağı parayla dana Ferdinand'a ahır yaptıracağını açıkladı. Haluk Levent açıkladı
Ferdinand'a ahır geliyor
Haberler / Güncel
26 Eylül 2018 Çarşamba 11:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-Oğluna pantolon alamadığı için intihar eden İsmail Devrim ile ilgili attığı tweet'lerin ardından lince uğrayan, hatta bazı basın kuruluşlarınca CIA'cı, FETÖ'cü bile ilan edilen şarkıcı Haluk Levent, kuruculuğunu yaptığı AHBAP'taki başkanlık görevinden ayrıldığını duyurmuştu. Ünlü şarkıcı, gelen tepkiler üzerine ayrılık kararından vazgeçmişti.

Twitter'den bu sabah yeni bir açıklama yapan Haluk Levent, kendisine hakaret eden ve iftira atanlara gözdağı verdi, mahkeme yolunu gösterdi. Davalardan kazanılacak tazminat paraları ile kurban bayramının birinci günü Rize'de denizden yüzerek kaçan ve 4 gün sonra Trabzon'da yakalandıktan sonra AHBAP Platformu'nca sahiplenilip İzmir Kemalpaşa'daki Kurtarılmış Hayvan Barınağı'na konulan dana Ferdinand'a ahır yaptıracaklarını açıkladı.

Haluk Levent'in "Soruyorsunuz söylüyorum.. Hakaret ve iftira atan herkese dava açtık. Tazminatlardan alacağımız para ile Ferdinand’a ahır yapmaya karar verdik" şeklindeki tweeti gündeme oturdu. Şarkıcının bazı takipçileri, paylaşımın altına komik mesajlar yazdı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası