Ege Postası
Geri

Ferhat’tan bir güzel haber daha

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı cimnastikçisi Ferhat Arıcan, Macaristan’da yapılan Grand Prix’te bronz madalya kazandı.
Ferhat’tan bir güzel haber daha
Haberler / Spor
18 Eylül 2014 Perşembe 09:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Macaristan’ın Szombathely kentinde yapılan Artistik Cimnastik 6. Macar Grand Prix Turnuvası’nda ay-yıldızlı formayı giyen İzmir Büyükşehir Belediyesi sporcusu Ferhat Arıcan, yine şeref kürsüsünde yer aldı. Başarılı cimnastikçi, elde ettiği derece ile serisinde üçüncü olarak bronz madalya kazandı. Ferhat Arıcan, önündeki en büyük hedef olarak belirlediği 45. Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonası öncesinde elde ettiği bu başarı ile moral depoladı.
 


Rekoru Dünya Şampiyonası’na sakladı
Dünya cimnastik literatürüne “Arıcan” adıyla zorluk derecesi yüksek iki hareketi kazandıran Ferhat Arıcan, üçüncü hareketini sergileme düşüncesini ise Çin’deki Dünya Şampiyonası’na sakladı. Ekim ayında yapılacak şampiyonada Ferhat’ın yeni hareketi de kabul edilirse, genç sporcu kendi ismiyle anılan üç ayrı hareketi cimnastik literatürüne kazandıran ilk sporcu olarak tarihe geçecek.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası