Ege Postası
Geri

Fethiye’de Ramazan bereketi sokaklara taştı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde gerçekleştirilen toplu iftar programları, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. AK Parti Fethiye teşkilatı tarafından 2 bin kişilik iftar yemeği düzenlenirken, engelliler de Fethiye Belediyesi tarafından verilen...
Fethiye’de Ramazan bereketi sokaklara taştı
Haberler / Genel
27 Temmuz 2013 Cumartesi 02:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Muğla’nın Fethiye ilçesinde gerçekleştirilen toplu iftar programları, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. AK Parti Fethiye teşkilatı tarafından 2 bin kişilik iftar yemeği düzenlenirken, engelliler de Fethiye Belediyesi tarafından verilen iftarda bir araya geldi.

Ramazan ayının bereketi Fethiye’de sokaklara taştı. Siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve belediyeler iftar vermek için birbirleriyle yarışıyor. İlçede 3 adet iftar çadırı kurarak günde 1500 kişiye iftar yemeği veren Fethiye Belediyesi, son olarak engelliler için geniş katılımlı iftar yemeği verdi. Fethiye’deki engelliler ve ailelerine yönelik iftar yemeği Fethiye merkezdeki iftar çadırında gerçekleşti. Yaklaşık bin engelli vatandaş ve ailesinin katıldığı iftar yemeğinde duygu dolu anlar da yaşandı.

AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen organizasyonda ise 2 bin kişi iftar yemeğinde buluştu. Muğla Milletvekillerinin de katıldığı iftar yemeği için Salı Pazarı meydanına gelen partililere vatandaşlar da eşlik etti. İftar vaktinin gelmesiyle vatandaşlar meydana kurulan masalarda toplu halde iftar açtı.

AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, meclisin tatile girmesiyle birlikte Ramazan ayının bereketini vatandaşların arasında geçirdiklerini söyledi. Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği bir ay olduğunu anlatan Boğa, iftarı tertipleyen ilçe teşkilatına ve iftara katılan vatandaşlara teşekkür etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası