Ege Postası
Geri

Figen Avcıoğlu Büyük İzmir TV'de

Büyük İzmir TV yeni yayın dönemine hazırlanırken güçlü bir ismi kadrosuna kattı. Figen Avcıoğlu yeni yayın döneminde İzmir’i yakından ilgilendiren konu ve konuklarla Büyük İzmir izleyicilerinin karşısında olacak.
Figen Avcıoğlu Büyük İzmir TV'de
Haberler / İzmir
8 Eylül 2022 Perşembe 15:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-  Yaklaşık 1 yıl önce yayın hayatına başlayan Büyük İzmir Web TV siyaset ve tartışma programlarının vazgeçilmez adresi oldu. 

Büyük İzmir TV yeni yayın dönemine iddialı isimlerle hazırlanırken, kadrosuna da tecrübeli spiker Avcıoğlu’nu katarak güçlendi. Avcıoğlu’nun sunumuyla haftaiçi İzmir’i yakından ilgilendiren konu ve konuklarla Büyük İzmir izleyicisinin karşısında olacak. 

Figen Avcıoğlu kimdir?

Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi mezunu olan Avcıoğlu halen Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünde eğitimine devam etmektedir. Sırasıyla Radyo Class haber spikerliği, Sky TV ve SKY radyoda haber spikerliği, TGRT pazarlama kanalı reklam seslendirme ve ekran önü. TV8 haber merkezi ve program sunuculuğu, TR35 TV’de Gün Ortası bültenlerini sunmuştur. Ayrıca haber merkezinde görev almıştır.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası