Ege Postası
Geri

Filenin Sultanları yarı finalde

CEV Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde Polonya ile karşılaşan Filenin Sultanları, maçı 3-0 kazandı ve adını yarı finale yazdırdı.
Filenin Sultanları yarı finalde
Haberler / Spor
31 Ağustos 2021 Salı 22:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, CEV Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası Çeyrek Final maçında Polonya ile karşılaştı. Rakibine adeta nefes aldırmayan ‘Filenin Sultanları’, 3-0 galip gelerek yarı finale adını yazdırdı.

Bulgaristan’ın Filibe kentindeki Kolodruma Spor Salonu’nda oynanan maçın ilk iki setinde muhteşem bir oyun ortaya koyan ‘Filenin Sultanları’, 25-18 ve 25-14 aldığı setlerle 2-0 öne geçti. Son sette temposu biraz düşse de rakibine geçit vermeyen Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, 25-22 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Rakip 1 Eylül’de belli olacak

Avrupa Şampiyonası’nda 7’da 7 yaparak ilerleyen ve rakiplerine sadece 2 set veren ‘Filenin Sultanları’, yarı final maçlarını Sırbistan’da yapacak. Türkiye, 3 Eylül’de Sırbistan-Fransa maçının galibi ile oynayacak. Sırbistan-Fransa maçı 1 Eylül’de oynanacak.

‘Filenin Sultanları’, ilk maçta Romanya’ya ve Son 16 Turu’nda Çekya’ya karşı verdiği sertler dışında tüm maçlarını 3-0 kazandı. Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, bu süreçte Ukrayna, İsveç, Finlandiya ve Hollanda’yı set vermeden geçti.

Yarı finale 6’da 6 yaparak gelen ve rekor bir seri yakalayan Türkiye, Polonya’yı da yenerek, rekorunu geliştirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası