Ege Postası
Geri

Filistin’e fuar jesti

5. Filistin Kültür Haftası, Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde bu yıl İzmir’de gerçekleştirilecek. Enternasyonal Fuar çerçevesinde yapılacak bu tanıtımdan sonra, Türk-Arap İşadamları Zirvesi yine İzmir’de yepılacak. Filistin’in...
Filistin’e fuar jesti
Haberler / Güncel
18 Ağustos 2013 Pazar 10:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
5. Filistin Kültür Haftası, Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde bu yıl İzmir’de gerçekleştirilecek. Enternasyonal Fuar çerçevesinde yapılacak bu tanıtımdan sonra, Türk-Arap İşadamları Zirvesi yine İzmir’de yepılacak.

Filistin’in Ankara Büyükelçisi Nabil Maarouf, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette iki ülke arasındaki ilişkilerin gelişmesine katkı koyacak olan Filistin Kültür Haftası etkinlikleri masaya yatırıldı.

İzmir’e gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Filistin Büyükelçisi Nabil Maarouf, bu yıl 5.sini gerçekleştirecekleri Filistin Kültür Haftası’nı 1-3 Eylül 2013 tarihleri arasında İzmir’de düzenlemeyi istediklerini açıkladı. Maarouf, "Amacımız, Kültür Haftası dolayısıyla Filistin ve Türkiye’ye İzmir’den mesaj vermek. Ayrıca, Filistinli ve Arap işadamları 13-16 Kasım tarihlerinde Türk-Arap İşadamları Zirvesi’nde buluşacak. Bundan sonra da birlikte projeler üretmek istiyoruz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu çok iyi tanıyoruz ve kendisine çalışmalarımızda bize verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz." dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise 5. Filistin Kültür Haftası etkinliklerine destek vermekten mutlu olduklarını belirtti. Etkinliği İzmir Enternasyonal Fuarı çerçevesinde düzenlemeyi ve böylece daha fazla ziyaretçiye ulaşmayı hedeflediklerini açıklayan Başkan Kocaoğlu, "Kültür Haftası’nda Filistin’i ağırlayarak bu kardeş ülkenin tanıtımına katkıda bulunmuş olacağız. Bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Sayın Büyükelçi’yle son değerlendirmeleri de yaptık." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası