Ege Postası
Geri

Film Atölyesi’nde ünlüler geçidi

Güzelbahçe Belediyesi’nin açtığı kurslar arasında yer alan Film Atölyesi’ne devam eden öğrencilere ünlü isimler ders veriyor.
Film Atölyesi’nde ünlüler geçidi
Haberler / Yerel Yönetimler
18 Aralık 2014 Perşembe 10:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Güzelbahçe Belediyesi Kameramını Zafer Ulufer’in yönetimindeki Film Atölyesi’ne devam eden kursiyerlere önce Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Ana Bilim Dalı Öğretim üyesi Prof. Dr. Alev Parsa, yine aynı üniversitenin Radyo Televizyon ve Sinema Ana Bilim Dalı Öğretim üyesi Yardımcı Doç. Dr. Ahmet İmançer eğitim verdi. Son olarak ise “Takım Böyle Tutulur” filminin yönetmeni ve “Mustafa” filminin kurgucusu olan Bilkent Üniversitesi İletişim ve Tasarım Bölümünde öğretim üyeliği yapan Yardımcı Doç.Dr.Andreas Treske, senaryo ve kurgu üzerine eğitim verdi. Ayrıca Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Film Festivali’nde jüri üyeliği yapmış olan Treske’nin eşi Gülden Hanım da sinema üzerine bilgilerini aktardı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası