Ege Postası
Geri

Film gerçek oldu! Kaçak göçmenleri 'dağın arkası İstanbul' diyerek, araziye bırakmışlar

Aydın'ın Germencik ilçesine bağlı kırsal Mursallı Mahallesi’nde 30 kaçak göçmen jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Göçmenleri getiren organizatörlerin, "Bu dağın arkası İstanbul, yürüyün" diyerek bölgeye bırakıldıkları belirlendi. Öte yandan bu olay İlyas Salman ile Şener Şen’in başrollerini paylaştığı 'Banker Bilo' filmini akıllara getirdi.
Film gerçek oldu! Kaçak göçmenleri 'dağın arkası İstanbul' diyerek, araziye bırakmışlar
Haberler / 3. Sayfa
28 Şubat 2026 Cumartesi 17:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İlçenin kırsal Mursallı Mahallesi'nde, sarmaşık toplamak için bahçelerine gidenler, arazide yerde yatan yabancı uyruklu kişilerle karşılaşıp, durumu jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen jandarma ekipleri, arazide yatan 30 kişinin Türkiye’ye yasa dışı yollarla giriş yaptığı belirlenen göçmenler olduğu tespit etti.

Organizatörlerin, söz konusu kaçak göçmenleri Germencik otoyolu yakınlarına kadar getirip, "Bu dağın arkası İstanbul, yürüyün" diyerek bölgede bıraktıkları belirlendi. Kaçak göçmenler, işlemleri için jandarma karakoluna götürülürken, organizatör şüphelilerinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Öte yandan bu olay İlyas Salman ile Şener Şen'in başrollerini paylaştığı 'Banker Bilo' filmindeki sahneyi akıllara getirdi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2026 Ege Postası