Ege Postası
Geri

Fink atan belli oldu: Suç örgütü lideri (!) Aktaş

Suç örgütü lideri olarak tutuklanan, etkin pişmanlık ile ev hapsine çıkan Aktaş’ın bu kararı kaldırıldı. Aynı karar Yıldız’a da uygulandı.
Fink atan belli oldu: Suç örgütü lideri (!) Aktaş
Haberler / Güncel
23 Ağustos 2025 Cumartesi 08:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP lideri Özgür Özel’in önceki gün “Ev hapsinde olanlar restoranlarda fink atıyor” sözlerinin ardından dün sürpriz bir gelişme yaşandı.

“Aziz İhsan Aktaş Suç Örgütü” lideri olarak tutuklanan, ardından etkin pişmanlık ifadesiyle ev hapsine çıkan Aziz İhsan Aktaş’ın ev hapsi kaldırıldı. Çok sayıda kamu kurumunun yanı sıra AKP’li belediyelerle yaptığı işlere ilişkin bir işlem yapılmayan Aktaş, 13 Ocak’ta Beşiktaş Belediyesi’ne yapılan operasyon ile Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ile birlikte tutuklanmıştı. Aktaş “etkin pişmanlık” hükümlerinden yararlanabilmek için bir dizi ifade vermiş ve bu ifadeler üzerine bazı CHP’li belediyelere yönelik yeni operasyonlar düzenlenmiş ve 8 CHP’li başkan tutuklanmıştı. Aktaş’ın ifadeleri “etkin pişmanlık” kapsamında değerlendirilerek ev hapsi adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakılmıştı.

ERTAN YILDIZ DA YARARLANDI

Aktaş’ın ev hapsi kararı da kaldırıldı. Ayrıca, İBB soruşturmasında tutuklu bulunan ancak daha sonra ‘’etkin pişmanlık’’ hükümlerinden yararlanan İBB Meclisi İştirakler ve Bağlı Kuruluşlar Komisyonu Başkanı Ertan Yıldız hakkındaki ev hapsi kararının da kaldırıldığı öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası