Ege Postası
Geri

Fırat Çakıroğlu'nun yerine Aydın seçildi!

EGE Üniversitesi'nde dört ay önce karşıt görüşlü gruplar arasında çıkan çatışmada öldürülen Ülkü Ocakları Konsey Başkanı Fırat Çakıroğlu'nun yerine Ahmet Aydın seçildi. Aydın, “Katılımcı, sorgulayan ve aydınlık yarınlara bilimin ışığında yürüyen konsey anlayışımızı devam ettireceğiz. Egeli duruşumuzu, ön plana çıkaracağız" dedi.
Fırat Çakıroğlu'nun yerine Aydın seçildi!
Haberler / İzmir
3 Haziran 2015 Çarşamba 11:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şubat ayında karşıt görüşlü gruplar arasında çıkan çatışmada öldürülen Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi Konsey Başkanı Fırat Çakıroğlu'nun yerine Ahmet Aydın seçildi. Görevi vekaleten yürüten Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi son sınıf öğrencisi olan Hüseyin Çıtak'ın mezuniyetinden sonra İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi uluslararası ilişkiler bölümü 3. sınıf öğrencisi olan Ahmet Aydın göreve seçildi. Aydın, Genel Kurul'da yaptığı konuşmada, “Ege Üniversitesi'nin biz öğrenciler tarafından tercih edilmesinin birçok sebebi var. Bu sebepleri yani öğretim kalitesini İzmir'le kaynaştırmak ve buluşturmak zorundayız. Sizlerle ve tüm öğrenci arkadaşlarımızla bunu başarmak için çalışacağız. Demokrasi bilinciyle, özgürlüklerimizin yanında, bilimsel faaliyetlerimizin ön planda olduğu, insanımıza saygılı faaliyetler içerisinde olacağız. Azami müştereklerimizi gündemimizde tutarak, bizi biz yapan değerlerin ışığında girişimler sergileyeceğiz. Katılımcı, sorgulayan ve aydınlık yarınlara bilimin ışığında yürüyen konsey anlayışımızı devam ettireceğiz. Egeli duruşumuzu, ön plana çıkaracağız. Öğretim ve idari kadrolarla bu duruşun dünyada örnek olması için faaliyetler gerçekleştireceğiz. Türkiye'deki tüm üniversitelerin öğrenci şehidi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu rahmetle anıyor ve onu hiç unutmuyorum. Böyle bir olayın bir daha yaşanmaması için de üzerimize ne türlü vazifeler düşerse yapmayı taahhüt ediyorum." 

Ege Üniversitesi Öğrenci Konseyi 10 yönetim kurulu üyesi ve 30 konsey üyesinden oluşuyor. (Elif Demirci/DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası