Ege Postası
Geri

Flamenko efsanesi festivalde

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı'nın (İKSEV) düzenlediği 30. Uluslararası İzmir Festivali, 14 Haziran Salı günü saat 21.30'da Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda yapılacak "Paco Pena Flamencura" gösterisi ile devam edecek.
Flamenko efsanesi festivalde
Haberler / Kültür - Sanat
11 Haziran 2016 Cumartesi 09:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Özgünlüğü ve yeniliği bünyesinde barındıran efsanevi gitarist, besteci, oyun yazarı, yapımcı ve sanatsal akıl hocası olarak klasik İspanyol sanat formu algısını değiştiren Paco Pena, 26 yıl sonra tekrar Uluslararası İzmir Festivali'ne geliyor. Eleştirmenlerin "Ölümlü insanları kaygılarından uzaklaştırabilecek kadar etkileyici bir virtüöz" olarak tanımladıkları Pena ve her biri seçkin dansçılardan ve müzisyenlerden oluşan topluluğu, İspanya'nın tutku ve sıcaklığının, dansın ve müziğin büyüsüyle buluştuğu Flamencura projesi ile Kültürpark Açıkhava Tiyatrosunu dolduracak izleyicilerini, flamenko felsefesinin derinliklerine götürmeyi vadediyor.

Pena'nın son projelerinden biri olan Flamencura, “Sanatçıyı ve izleyiciyi kim ve nerede olduklarıyla ilgili her türlü endişeden uzaklaştıracak ve açıklayamayacakları bir deneyime dalmalarını sağlayacak ateşli bir durum" olarak açıklanıyor. 30. Uluslararası İzmir Festivali'nin unutulmaz deneyimlerinden biri olacak Paco Pena Flamencura'nın biletleri Biletix'den alınabilir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası