Ege Postası
Geri

Flaş! AK Parti'den laiklik açıklaması

Anayasa Komisyonu Başkanı AK Partili Mustafa Şentop, TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın, “Yeni anayasada laiklik olmamalı” açıklamasını değerlendirdi. Öte yandan Şentop, AK Parti'nin anayasa teklifinde laiklik olduğunu söyledi.
Flaş! AK Parti'den laiklik açıklaması
Haberler / Politika
26 Nisan 2016 Salı 12:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop'tan "laiklik" tartışmalarına ilişkin bir açıklama geldi.

Şentop, “Laikliğin anayasa metninden çıkarılmasını tartışmış bile değiliz. Meclis Başkanı parti adına konuşmuyor. Anayasa teklifimizde laiklik var. Sorun laiklikte değil laikliğin uygulanmasında” dedi.

BURHAN KUZU: ANAYASA METNİNDE LAİKLİK YER ALIYOR

AK Parti'nin hukukçu milletvekillerinden ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanı Burhan Kuzu da Twitter hesabından ''Ak Parti olarak hazırlamakta olduğumuz Anayasa Metninde Laiklik ilkesi açıkça yer almaktadır.Elbette herkes ifade özgürlüğünde serbesttir'' diye yazdı.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman dün yaptığı açıklamada, yeni anayasada laiklik tarifinin olmaması gerektiğini belirtmiş ve "dindar anayasa" vurgusu yapmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası